Jula Energi och Miljö AB söker Driftledare för en av landets större privatägda egendomar

Jula Energi och Miljö AB ingår i Julakoncernen. Vi är ett relativt nystartat bolag med ändamål inom miljö och energi. Vi kommer som ytterligare en hållbarhetsdel driva Stora Eks egendom med inriktning gällande växtodling. Stora Eks Egendom ligger nära Mariestad på vägen mot Skövde i vidsträckta omgivningar vid Tidan. Skog och åkermark på ca 2500 ha med en lång historisk tradition. På gården bedrivs skogsbruk och jordbruk omfattande ca 1250 ha åkermark samt fastighetsverksamhet. Vi söker nu kreativ och initiativrik medarbetare.

Detta gör man som Driftledare

Tjänsten innefattar driftsansvar för jordbruket. Stora Eks Egendom har unika förutsättningar med samlad arrondering och vi söker dig som har ambitioner att driva och utveckla växtodlingen och gården tillsammans med oss. Stora Ek vill vara en modern gård och i framkant på den tekniska utvecklingen. Du kommer förfoga över en modern maskinpark. Över tid kan vi se en ökad inriktning mot ekologisk odling.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Vi söker dig med stort intresse för växtodling och maskinteknik. Du bör ha erfarenhet av jobb på en större modern gård med arbetsledning samt ha arbetat med modern maskinteknik såsom GPS och växtodlingsprogram. Ditt huvudansvar är att planera och ta ansvar för växtodlingen. I tjänsten ingår att organisera och utföra dagliga sysslor med ytterligare anställda inom gården.

Lämplig bakgrund är grundläggande lantbruksutbildning gärna med inriktning mot driftsledning och med några års erfarenhet med liknande arbetsuppgifter. Vi värdesätter engagemang, flexibilitet, struktur under eget ansvar. Du har en positiv inställning och gillar ett varierande arbete. Gården är under ständig utveckling och under senaste året har det uppförts en ny maskinhall med tillhörande personalutrymmen.

Anställningsvillkor och tillträde efter överenskommelse, dock senast 2021-01-01.
Frågor till; Magnus Johansson, 070-5202491, Johan Carlberg, 0702-960480 

Välkommen med din ansökan senast 2020-09-15. 

Jula Energi och Miljö AB/Stora Eks Egendom

Ansök här: Länk